Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Een reactie uit een dagelijks dagblad 080421

ASTRAZENECA

AstraZeneca heet voortaan Vaxzevria. Waarom? Er is de afgelopen tijd aardig wat te doen geweest over dit vaccin. Probeert men met de naamsverandering het slechte imago kwijt te raken? Ik geloof best dat de kans uiterst miniem is dat er iets mis kan gaan na vaccinatie met AstraZeneca. Maar als ik zou weten dat ik dit vaccin toegediend ga krijgen, zou ik me toch niet echt prettig voelen. Ik vind dat je, zeker in dit geval, moet kunnen kiezen. Zeker als je zou aangeven je niet veilig te voelen bij AstraZeneca. 

Maar bij telefonische navraag bij de huisarts en bij het RIVM kregen we te horen dat er geen keuzemogelijkheid is. Dit staat ook op de site van het RIVM. Uitstel vragen is ook niet mogelijk. Er werd ons zelfs letterlijk verteld dat als je zou aangeven het vaccin van AstraZeneca niet te willen, dat je dan beschouwd zou worden als weigeraar en ook geen nieuwe oproep voor vaccinatie krijgt. Dat vind ik zeer slecht. Schokkend zelfs.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: