Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Politie, militairen, militaire politie, brandweer en anderen die zich aan willen sluiten (zoals veteranen), staan op tegen schendingen van grondrechten.

Peace, [22 mar, 2021 om 14:30]

10 april is de eerste mars georganiseerd door de Nederlandse Police for Freedom.

Politie, militairen, militaire politie, brandweer en anderen die zich aan willen sluiten (zoals veteranen), staan op tegen schendingen van grondrechten.

Het initiatief is ook bedoeld om in de parallelle samenleving, die steeds zichtbaarder tot stand komt (zie ook eerdere posts), de relatie te herstellen tussen deze ambtsdragers en de bevolking.

De initiatiefnemer is Dennis Spaanstra, voormalig ME en rechercheur bij de politie (je kunt hem vinden op LinkedIn).

Steeds meer dienders hebben moeite met de wijze waarop rechten van de bevolking langdurig worden ingeperkt en met de wijze waarop het politie-apparaat wordt ingezet bij het handhaven daarvan. Dat valt onder meer af te lezen aan het groeiend aantal politiemensen en ME’ers dat op dit moment een getuigenis aflegt bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (bpoc2020.nl).

Maar ook, zo zegt Police for Freedom initiatiefnemer Dennis Spaanstra, aan het feit dat agenten in burger bijvoorbeeld meehelpen om gestrande demonstranten op te pikken, nadat zij door de ME naar afgelegen plekken zijn weggevoerd.

Als de staat haar machtsmonopolie misbruikt, dan is het zaak dat de handhavers daarvan zich daartegen verzetten. Dank gewaardeerde dienders!

Dat zou toch fantastisch zijn wanneer de politie bewust wordt van onze as dictatoriale wereld voor 10 april graag!!!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: